Εξόρμηση στη φύση με οργανωμένη πεζοπορία σκοπεύει να παρουσιάσει το REDRIVER 2022

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση του θεσμού για το θέατρο και τον κινηματογράφο, με τον διακεκριμένο ηθοποιό και συντοπίτη Χρήστο Στέργιογλου, ο νέος στόχος της διοργάνωσης είναι να πραγματοποιηθεί μια οργανωμένη εξόρμηση εναλλακτικών δράσεων στο φυσικό πλούτο της περιοχής του Διδυμοτείχου.

Οι προσπάθειες ανάδειξης των σύνθετων μορφών αγροτουρισμού από το Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – REDRIVER, ξαναπαίρνουν ανάσα μόλις στα 2 χλμ. απόσταση από τα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας.

Η άμεση θετική ανταπόκριση δημόσιων φορέων, συλλογικών ομάδων αλλά και πολιτών για την αναβίωση των περιπατητικών διαδρομών, έθεσε ξανά την βάση της διοργάνωσης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στην τουριστική δράση με πεζοπορία, μπορούν να δηλώσουν άτομα ηλικίας άνω των 17 ετών στην ηλεκτρονική διεύθυνση redrivergr@gmail.com και στην επίσημη σελίδα  www.redriver.gr .

Το φεστιβάλ προτίθεται σε λίγες μέρες να ανακοινώσει την δεύτερη δωρεάν εκδήλωση για τους πολίτες με στόχο την τουριστική προβολή του Διδυμοτείχου.

Διοργάνωση: www.redriver.gr